gut_schaesberg
GEZELSCHAPSDIEREN

De dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren wordt gerund door een zeer ervaren, competente dierenarts. Samen met de energieke, vakbekwame en vriendelijke dierenartsassistenten vormen ze een hecht en dynamisch team.

Op afspraak komt u met uw dier binnen in het prachtig gerenoveerde voorhuis van de boerderij. U wordt in de ruime wachtkamer ontvangen door de receptioniste, bij wie een eerste intake gesprek plaatsvindt. We streven er altijd naar om de wachttijden zoveel mogelijk te beperken, maar het kan altijd gebeuren dat een behandeling kan uitlopen.

Onze praktijk biedt een zeer breed zorgpakket voor uw huisdier. Hieronder sommen we de belangrijkste op.

Professioneel en klinisch onderzoek naar mogelijke oorzaken van de klacht.

Jaarlijkse consultaties, zoals check ups, wormenkuren, adviezen, vaccinaties, enzovoort

Röntgenonderzoek en echografie

Complete gebitsverzorging

´Kleine´ chirurgische ingrepen.

Sterilisaties en castraties, verwijderen van vervelende bulten of goedaardige gezwellen, enzovoort

Laboratorium voor Bloed-, bacteriologisch-, urine- en ontlastingsonderzoek

Bij deze laatste ´kleine´ chirurgische ingrepen dient u het volgende in acht te nemen. Hoewel onze dierenartsenpraktijk een uitgebreid zorgpakket levert, blijft het een eerstelijnszorg. Voor specialistische zorg, zoals bijvoorbeeld orthopedische, dermatologische of chirurgische behandelingen, moeten wij u doorverwijzen. U krijgt van ons daarbij alle hulp die u nodig heeft om dit alles in goede banen te laten verlopen. Het is niet niks om met je zieke dier naar een specialist te moeten, dat realiseren wij ons maar al te goed.

Dierenartsenpraktijk Horsmans weet hoe belangrijk uw dier voor u is. We nemen samen met u de tijd voor een goed en uitgebreid vooronderzoek, teneinde een juiste diagnose te kunnen stellen. Op basis daarvan stellen wij een behandeling voor, proberen zo accuraat mogelijk een daarbij behorende kostenanalyse te maken en gaan pas na uw goedkeuring over tot de behandeling.

Mocht het nodig zijn dat de behandeling van uw huisdier enigerlei vorm van nazorg behoeft, dan bespreken we hoe we dat kunnen doen. In samenspraak kan er heel veel, vaak meer dan u denkt.

Voor nader overleg, vooraf of achteraf, zijn wij op afspraak altijd beschikbaar.

Alleen de beste zorg is goed genoeg voor uw dier!